Service Climatizare si Ventilatie

Cu o vasta experienta in domeniu, va stam la dispozitie cu o echipa de tehnicieni pregatiti pentru configurare, asamblare, montaj si service echipamente de climatizare si ventilatie. Dispunand de service-ul propriu, dotat cu echipamente de masurare si testare de ultima generatie pentru optimizarea timpului de interventie, am incercat in permanenta sa imbunatatim  calitatea serviciilor noastre, prin implementarea de sisteme moderne de masura si control care sa ne asigure performante maxime, conforme cu cele mai inalte standarde, reusind astfel sa mentinem un control optim asupra calitatii serviciilor. 

 

Ne sunati sau ne scrieti un e-mail, iar noi trimitem in cel mai scurt timp o echipa de specialisti ca sa rezolve rapid si eficient problemele aparute la chipamente de climatizare si ventilatie.

Gales Service ventilatie Craiova

 

Cu personal experimentat si calificat, cu o vasta experienta, asiguram service cu piese de schimb originale pentru o gama variata de echipamente de climatizare si ventilatie:

 

  • Echipamente de climatizare cu casete de tavan si tubulatura
  • Echipamente de ventilatie cu tubulatura cu aport de aer proaspat
  • Echipamente de climatizare si umidificare pentru spatii deschise si inchise precum: terase, baruri-restaurante, locuri de joaca, statii de metrou, piete agroalimentare, ferme de pasari si animale, linie de difuzare cu centrala de umiditate pentru o umiditate constanta de 75% (crame vinuri, centre comerciale, sere flori, complexe rezidentiale, ferme de pasari si animale, ciupercarii etc.)


Apeland la noi aveti garantia ca veti beneficia de servicii de calitate.

 

Programare interventii

Pentru a facilita planificarea si concentrarea de interventii si reparatii pe ruta tehnicianului, sunteti rugat sa acceptati programarea pe intreaga durata a zilei pentru care a fost stabilita in prealabil programarea.
In situatia in care acest aspect constituie un inconvenient pentru dumneavoastra, atunci va trebui sa optati pentru o alta zi, dandu-i-se tehnicianului un interval de minim 4 ore, fie dimineata, fie dupa-amiaza, pentru interventie.

 

Timpul de interventie
Toate reclamatiile sunt onorate in intervalul a doua zile lucratoare, conditionat bineinteles de prezenta dumneavoastra la domiciliu pentru efectuarea interventiei. Eforturile sunt orientate pentru a oferi asistenta reclamatiilor primite incepand cu ora 10:00 din ziua urmatoare primirii reclamatiei, dar nu mai tarziu de sfarsitul programului urmatoarei zi de lucru. Exceptie fac zonele indepartate/inaccesibile unde reclamatiile primite trebuie rezolvate pe baza stabilirii unei programari cu clientul in intervalul a cinci zile lucratoare.

Daca doriti o programare, contactati-ne iar specialistii nostri vor raspunde in cel mai scurt timp!

Gales Service