Despre noi

 

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniu cu personal experimentat si calificat, echipa Gales si-a inceput activitatea intr-unul din cele mai importante orase din sudul tarii, Craiova. Inca de la inceput ne-am orientat pe montaj, service, reparatii si mentenanta atat in garantie cat si in postgarantie pentru electronice, electrocasnice, aparatura profesionala gastro, aer conditionat, climatizare si ventilatie la un nivel profesional.

gales_service_masina

 

 

In prezent aria de acoperire a serviciilor noastre s-a extins si in judetele invecinate si anume Olt, Mehedinti si Gorj, oferind sprijin tututor clientilor interesati de montaj, service, reparatii si mentenanta atat pentru echipamente electronice, electrocasnice, aparatura profesionala gastro cat si pentru aer conditionat si echipamente de climatizare si ventilatie.

Indiferent ca sunteti persoana fizica sau companie, pe noi va puteti baza intotdeauna atunci cand aveti nevoie de ajutor. Suntem siguri ca serviciile noaste va vor multumi pe deplin iar apeland la noi veti beneficia de suport profesional si rapid.

Tot ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu noi!

Gales… reparatiile pe care te poti baza!

Gales Service